• Lorem ipsum

Van PET-flessen vilt naar wanddecoratie Felto!

30 Mei 2023

Zoals eerder vermeld in blog "Van PET-flessen vilt naar interieurdecoraties!" is PET-flessen vilt ideaal voor het maken van interieurdecoraties. 

Gerecycled PET-flessen vilt heeft uitstekende eigenschappen en kan op meerdere manieren worden ingezet. Zo worden polyestervezels in dunnen lagen op elkaar geperst tot een zeer hard en sterk materiaal. Door de flexibiliteit van het materiaal kan het eenvoudig en netjes gesneden worden in willekeurige vormen en patronen.

Wanddecoratie Felto is een exemplaar die wij vorige week op de markt hebben gebracht! Wanddecoratie Felto is gemaakt van een zacht en textuurrijk materiaal en geeft een warme en stijlvolle uitstraling aan de ruimte. Naast de unieke uitstraling werken de panelen ook akoestisch, waardoor een rustige en meer serene omgeving ontstaat.
 

De duurzame Felto wandpanelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen, varianten en maten. Dit prachtige Felto kunstwerk kan wanneer er twee panelen worden geplaatst worden versterkt door de mooie lijnen die de kunstwerken met elkaar verbindt.

    

De voordelen van PET-flessen vilt:

♲ Onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig
♲ Akoestische werking in de ruimte
♲ Kleurvast, slijtvast en UV-gestabiliseerd
♲ Brandvertragend (Klasse B1)
♲ Gemaakt van gerecyclede PET-flessen
♲ 100% recyclebaar 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »