• Lorem ipsum

Maak jouw landelijke interieur compleet met houten decoraties!

8 Mar 2023

Bij een landelijke inrichting moet je denken aan een interieur dat verschillende soorten materialen combineert met een ongedwongen stijl! Denk hierbij aan robuuste kasten, stoere tafel en dat allemaal van natuurlijke materialen! 

Wij denken dat iedereen zijn interieur kan omtoveren naar een landelijk gevoel door de juiste kleuren, materialen en decoraties toe te voegen. In deze blog verstellen we je meer over natuurlijke kleuren, natuurlijke materialen en de decoratie die passen binnen een landelijk interieur. 

NATUURLIJKE KLEUREN

Voor een landelijk inrichting wordt vaak gekozen voor sfeervolle basiskleuren: pasteltinten, gebroken wittinten, aardtinten en poederachtige tinten zoals bijvoorbeeld kalkverf. Deze zouden uitgebreid kunnen worden met bijvoorbeeld een blauw- of groentint. Deze kleuren zorgen voor een rustig geheel en en een fijne sfeer.

NATUURLIJKE MATERIALEN

Op de vraag "welke materialen passen binnen een landelijke inrichting van de woonkamer" antwoorden wij met hout natuurlijk! Binnen een landelijke inrichting kunnen verschillende soorten hout gemend worden, denkend aan licht of donker, gelakt of mat. Maar je zou eventueel ook hout kunnen combineren met andere natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld natuursteen. 

WANDDECORATIE VAN DIEREN EN DE NATUUR

De natuurlijke kleuren en materialen producten van Maison Cocon sluiten goed aan bij het landelijke interieur. Zo richten wij ons bewust op natuurlijke kleuren en duurzame materialen, zodat onze interieurdecoraties binnen elk interieur passen. 

Het aanbrengen van natuurlijke kleuren aan de muur en het binnen halen van natuurlijke materialen zorgen niet alleen voor het landelijke gevoel. Hier zouden natuurlijke en dierlijke vormen aan toegevoegd kunnen worden. Zo hebben wij binnen onze collecte verschillende exemplaren die perfect zouden passen binnen het landelijke interieur:

- Wanddecoratie libelle 
- Wanddecoratie Olifant boom 
- Wanddecoratie Drieluik levensboom

GEOMETRISCHE DIEREN

- Geometrische kolibrie 
- Geometrische kat
- Geometrisch hert

HOUTEN LAMPEN AAN HET PLAFOND

Zoals eerder aangegeven gaat het niet alleen om de natuurlijke kleuren op de muur en het binnen halen van natuurlijke materialen. Wil je een echte eyecatcher wanneer jouw vrienden en familie binnenkomen, kijk dan eens naar onze unieke houten lampen.

Door het toevoegen van houten lampen krijg je net dat beetje extra sfeer en gezelligheid in huis en dat kan door het combineren van verschillende kleine lampjes of een grote houten lamp boven de eettafel. Doordat de lichtbron duidelijk te zien is bij onze houten lampen, zou je kunnen kiezen voor een kooldraadlamp voor extra effect. 

- Industriële lamp 002
- Industriële lamp 004
- Staande lamp Octo

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »