• Lorem ipsum

De juiste wanddecoratie uitkiezen!

25 Nov 2022

Geen saaie kale muren meer in huis, maar sfeervolle muren met prachtige wanddecoraties! Maar als je dan een wanddecoratie wilt bestellen kan het zijn dat je niet weet waar je op moet letten?

Naast het kiezen van een passend ontwerp, is ook de grootte en de ophanghoogte van belang. Lees snel verder over het kiezen van de afmeting, ophanghoogtes en hoe je de wanddecoratie kan bevestigen.

DE JUISTE AFMETING:

De breedte van de wanddecoratie is erg belangrijk! Een te grote wanddecoratie geeft de ruimte een klein (te knus) gevoel en bij een te klein formaat valt de wanddecoratie eigenlijk in het niets. Je kan het beste rekening houden met de regel 2/3 van bijvoorbeeld het meubelstuk waar je de wanddecoratie boven gaat hangen. 

Ga je de wanddecoratie op een muur bevestigen zonder een meubelstuk eronder, dan geldt er een andere regel, houdt dan rekening met de regel 4/7.

DE JUISTE HOOGTE:

Om ervoor te zorgen dat de wanddecoratie op de juiste hoogte hangt kun je het beste rekening houden met een hoogte van 150 cm (ooghoogte) vanaf de grond tot het midden van de wanddecoratie. Natuurlijk kan er gekozen voor een andere hoogte in ruimtes waar bijvoorbeeld een lees stoel of eettafel staat. 

Hang je de wanddecoratie boven een meubelstuk op dan geldt de regel dat het ongeveer 25 cm vanaf het meubelstuk tot de onderkant van de wanddecoratie moet zijn. 

Nu je weet welke afmeting je moet kiezen en op welke hoogte deze opgehangen moet worden kan je jouw wanddecoratie uitkiezen: wanddecoratie

DE JUISTE MONTAGE MET DUBBELZIJDIGE PLAKKERS:

De wanddecoraties van Casa Sentir zijn gemaakt van gerecyclede en lichte materialen en kunnen daarom gemakkelijk met dubbelzijdige plakkers aan de muur bevestigd worden. Zo hangt jouw wanddecoratie binnen enkele minuten aan de muur zonder te boren. Om het ophangen gemakkelijk te maken, ontvang je bij jouw nieuwe wanddecoratie altijd dubbelzijdige plakkers.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »