• Lorem ipsum

Hoogtepunten verwerkt in een skyline!

30 Dec 2022

Casa Sentir, gevestigd in de Haarlemmermeer, heeft enkele jaren geleden de prachtige skyline van de Haarlemmermeer ontworpen en deze hangt inmiddels in tientallen woningen, bedrijfspanden en sportverenigingen. 

Een wanddecoratie waar wij heel trots op zijn! Niet alleen omdat wij het hebben ontworpen, maar omdat de Haarlemmermeer voor vele een mooie herinnering is denkend aan de geboorteplaats, de stad waar hij/zij gestudeerd heeft of waar de liefde is gevonden! En dat niet alleen, naast dat de skylines mooi dienen als wanddecoratie kunnen deze ook neergezegd worden met de meegeleverde voetjes.

Inmiddels hebben we al vier prachtige skylines in de collectie, die wij geregeld zullen uitbreiden, maar eerst vertellen we je wat meer over de vier skylines. Waarom hebben wij gekozen voor deze plaatsen en wat zijn de hoogtepunten die je zou kunnen herkennen?

1. Wanddecoratie - Skyline Haarlemmermeer:

Skyline Haarlemmermeer is er eentjes die niet mag ontbreken in ons assortiment, ten eerste omdat wij met ons bedrijf zijn gevestigd in de Haarlemmermeer, en omdat dit de eerste skyline is die wij hebben ontworpen.

De skyline van Haarlemmermeer bestaat uit de Witte Kerk in Nieuw-Vennep, het Mannetje van Hoofddorp, Gemaal De Cruquius, verkeerstorens Schiphol, Calatravabrug, Gemaal Hoofdweg Oost (Witte pomphuisje), Margaretha’s Hoeve en Korenmolen De Eersteling.

2. Wanddecoratie - Skyline Amsterdam:

Een van de mooiste steden van Nederland mocht niet ontbreken, daarom hebben wij gekozen voor Amsterdam. Een mooie stad op enkele kilometers afstand van Casa Sentir.

De skyline van Amsterdam bestaat uit Eye filmmuseum, NEMO Science Museum, de magere brug, de welbekende grachtenpanden, het Rijksmuseum, molen ‘De Gooyer’ en Brouwerij het IJ.

3. Wanddecoratie - Skyline Aalsmeer:

Aalsmeer een mooi dorp om langs te fietsen via de ringvaart of om langs te varen tijdens een mooie zomerse dag. Een plekje waar wij, het team van Casa Sentir, veel te vinden is in de zomermaanden. 

De skyline van Aalsmeer bestaat uit de welbekende watertoren, The Beach - Indoor Sport & Event Center, Studio's Aalsmeer, het gemeentehuis en Royal FloraHolland.

4. Wanddecoratie - Skyline New York City:

De grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika! Voor vele mensen staat de stedentrip naar New York op de bucketlist en ja dat was er voor ons ook zo eentje. Check! 

De skyline van New York City bestaat uit The New York Public Library (NYPL), The Empire State Building, Federall Hall, Grant's Tomb, Manhattan Bridge, Saint Patrick's Cathedral, The Statue of Liberty, The Woolworth Building and the World Trade Center.

Bekijk de collectie hier

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »