• Lorem ipsum

VAKMANSCHAP IS MEESTERWERK!

 

Maak je creatieve ideeën werkelijkheid met NedFab - Maatwerk Specialist

Bij NedFab, het zusterbedrijf van Casa Sentir, geloven we in vakmanschap en het realiseren van meesterwerken. Als specialist in maatwerk staan we klaar om jouw creatieve ideeën om te zetten in tastbare producten. Van het snijden van logo's en graveren van materialen tot het personaliseren van producten, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden.

Maatwerk op basis van producten uit onze webshop

Heb je een product gezien in onze webshop dat je graag wilt aanpassen qua ontwerp of maat? Geen probleem! Stuur ons een e-mail met jouw wensen en wij gaan voor je aan de slag. Bij NedFab hebben we de expertise en de middelen om jouw specifieke vereisten te realiseren.

Professionele laser- en freesmachines

Bij NedFab werken we met geavanceerde laser- en freesmachines die in staat zijn om een verscheidenheid aan materialen te bewerken, zoals acrylaat, hout, perspex, glas, karton en kunststoffen. Of het nu gaat om kleine of grote formaten, onze machines kunnen het aan. Met een maximale formaatcapaciteit van 1.60 x 2.50 meter voor laserwerk en 3.50 x 2.00 meter voor freeswerk, zijn we in staat om indrukwekkende projecten te realiseren.

Creatief ontwerpteam en snelle productie

Dankzij ons creatieve ontwerpteam en onze eigen productiecapaciteit kunnen we snel en efficiënt werken. We streven ernaar om binnen een korte periode de meest creatieve opdrachten te realiseren. Bij NedFab combineren we vakmanschap met moderne technologieën om hoogwaardige maatwerkproducten te leveren.

Contact

Neem contact met ons op via [email protected] en ontdek wat NedFab voor jouw creatieve projecten kan betekenen!