• Lorem ipsum

Van PET-flessen vilt naar interieurdecoraties!

8 Feb 2023

In de afgelopen maanden hebben wij de zoektocht gestart naar milieuvriendelijke materialen die perfect aansluiten bij de missie en visie van Maison cocon en haar producten. Zo hebben wij ontdekt dat gerecyclede PET-flessen vilt ideaal voor het maken van interieurdecoraties.

Gerecycled PET-flessen vilt heeft uitstekende eigenschappen en kan op meerdere manieren worden ingezet. Zo worden polyestervezels in dunnen lagen op elkaar geperst tot een zeer hard en sterk materiaal. Door de flexibiliteit van het materiaal kan het eenvoudig en netjes gesneden worden in willekeurige vormen en patronen.

 

Met haar warme- en zachte uitstraling en unieke techniek kan het materiaal aan de wand, het plafond en vrijstaand in de ruimte worden toegepast. Interieurdecoraties gemaakt van PET-flessen vilt verbeteren de akoestiek in de ruimte, maar het is wel zo hoe groter de wanddecoratie hoe beter de akoestiek.

Door het lichte gewicht kunnen de interieurproducten gemakkelijk worden bevestigd met plakkers aan de wand of lampen opgehangen worden aan het plafond. Het materiaal is 100% recyclebaar en kan na gebruik opnieuw worden verwerkt. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer duurzaam.

PET-flessen vilt is prachtig, voelt zacht aan en laat zich eenvoudig bewerken tot de mooiste creaties. De eerste standaardjes die wij tijdens het ShowUp event hebben gepresenteerd waren een succes en wij verheugen ons erop jullie in 2023 te mogen verrassen met meer interieurdecoraties gemaakt van gerecyclede PET-flessen vilt.

Waarom PET-flessen vilt?

♲ Gemaakt van gerecyclede PET-flessen
♲ Onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig
♲ Akoestisch dempend
♲ Warme- en zachte uitstraling
♲ De 9 mm platen zijn 100% recyclebaar
♲ Kleur- en slijtvast

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »