• Lorem ipsum

De skyline van Rotterdam voor Sparta Rotterdam

21 Apr 2023

Wij zijn verheugd om een nieuw product, de Skyline van Rotterdam, te introduceren dat wij met liefde hebben ontwikkeld in opdracht van InBev Nederland N.V.. Een super leuk project voor ons als bedrijf, waar wij ontzettend trots op zijn. 

Op zaterdag 1 april op de 135e verjaardag van Nederlandse oudste betaald voetbalclub is deze prachtige skyline overhandigd aan de staf van de voetbalclub Sparta Rotterdam op het kasteel. Omdat het haar 135e verjaardag is hebben wij de skyline voorzien van het volgende logo van Sparta Rotterdam.

Interview] Dave van der Meer over Sparta Rotterdam | MarketingTribune  Bureaus

Wij zijn dankbaar voor de kans om samen te mogen werken met InBev Nederland en hun team. 

Naast de viering van het 135 jarig bestaan van Sparta Rotterdam heeft Rotterdam genoeg te bieden. Van de bruisende haven en de indrukwekkende skyline tot de rijke culturele scene en de vriendelijke gemeenschap. Wij zijn verheugd jullie te informeren dat wij, na wat kleine aanpassingen, de skyline van Rotterdam ook beschikbaar hebben gemaakt in onze webshop.  

Dus ben jij een echte Rotterdammer of is Rotterdam de stad waar jij geboren bent, waar jij de liefde van je leven hebt gevonden of waar jij gestudeerd hebt. Dan mag de Skyline van Rotterdam zeker niet ontbreken in jouw interieur. 

 

Bekijk de Skyline van Rotterdam in de webshop! 

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »